Evenementenhulpverlening

EW-EHBO uw partner voor een geslaagd evenement

Een spetterend feest, een (sport)evenement of een braderie? Dat wordt genieten. Gezelligheid kent tenslotte geen grenzen, maar voor het slagen van een evenement is meer nodig dan gezelligheid en plezier alleen. Ook de medische hulpverlening moet tot in de puntjes geregeld zijn en is van het allergrootste belang.

EW-EHBO is uiterst ervaren en gespecialiseerd in het organiseren en voorzien van een dergelijke professionele hulpverlening.


Waarom evenementenhulpverlening van EW-EHBO


* Jarenlange ervaring

* Gediplomeerd personeel

* Maatwerk

* Volledige ontzorging op het gebied van EHBO hulpverlening

Wij proberen u als organisator zoveel mogelijk te ontzorgen en nemen u het hele aspect van de organisatie voor een professionele medische hulpverlening uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met de andere belangrijke details van het evenement.

Wij stemmen onze hulpverlening precies af op het karakter van ieder afzonderlijk evenement, waarbij het niet uitmaakt of het om een heel groot en uitgebreid evenement gaat, zoals evenementen waar zo’n 15.000 mensen verwacht worden, of een kleinschalige, lokale gebeurtenis. 

In samenwerking met OmniaCura kunnen wij ook een verpleegkundige
en ALS (ambulance zorg) leveren.

Meer weten?

Het verzorgen van evenementenhulpverlening is voor EW-EHBO een van haar grootste activiteiten en haast dagelijkse kost te noemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en wat voor uw evenement de beste aanpak is.

Contact
Wilt u graag extra informatie, neem dan vrijblijvend contact op via de telefoon 06-23116256 of stuur een e-mail naar ellen@ew-ehbo.nl. Wij helpen u graag verder.

EW EHBO:

Echte veiligheid gaat nooit zo op in het feesten dat ze haar taken vergeet.

Veiligheid kent geen vakantie.