AED (automatische externe defibrillator)

AED Trainingen bij EW-EHBO

Bij een hartstilstand of aan andere circulatiestilstand is tijd de essentiële factor. Elke minuut dat er niet adequaat wordt opgetreden verminderen de overlevingskansen aanzienlijk. Daarom is het van groot belang dat mensen die actief zijn in de eerstelijnszorg bekend zijn met een AED en dat betreft zeker niet alleen het ambulance personeel.

EW-EHBO verzorgt vakkundige opleidingen in het gebruik van een AED en het trainen van de reanimatietechniek.

Wat is een AED?

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is een draagbaar apparaat waarmee het hartritme hersteld kan worden in het geval van een hartstilstand. Door het toedienen van een elektrische schok worden de hartspiercellen geactiveerd en gaat het hart weer normaal pompen.

Een AED neemt de noodzaak van een basale reanimatie echter niet weg, maar moet worden gezien als een ondersteuning in het reanimatieproces.

Wist u dat…
* Wij acht verschillende soorten AED-trainers hebben.

* Wij u of uw personeel trainen op de door u gewenste locatie.

* Wij u graag en vrijblijvend adviseren over de aanschaf van een AED.

Opleidingen AED

EW-EHBO baseert de training op de vastgestelde normen van de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad). Er wordt gewerkt met maximaal zes deelnemers, zodat er voldoende tijd is voor persoonlijke begeleiding. Na een succesvolle competentietoets ontvangt u een door het NRR officieel erkend certificaat.

Contact
Wilt u graag extra informatie, neem dan vrijblijvend contact op via de telefoon 06-23116256, of stuur een e-mail naar ellen@ew-ehbo.nl. Wij helpen u graag verder.

Nog nooit een ongeluk meegemaakt? Prima toch. Maar dat wil niet zeggen dat het nooit zal gebeuren. Wees dus voorbereid met een cursus van EW-EHBO